Peltolammen Eveliina, " Liina "

synt.19.7.2001
Näyttelyt:    2 x Sert., 3 x varasert., VSP    
Kokeet:       KVA-L
 
 
Rakas pieni - suuri mäykkymme Liina poistui laumastamme 13.10.2014, mäyräkoirien sateenkaarisillalle vieden mukanaan palaset sydämistämme💔.
Valtava määrä ehdittiin yhdessä kokea niin ajo- kuin luolareissuilla sekä nouto että jäljestystehtävissä. Emme saata unohtaa sitä Liinan intohimoa, millä se aina paneutui tehtäväänsä ja teki sen toimien kuin ajatus.
Muistot säilyvät sydämissämme ❤!           
 
 
Liina on perheemme vauhtimimmi - ja aivan konkreettisestikin mäykyistämme kaikkein nopein juoksija. Tämä nopeus välittyy myös Liinan haukussa: se on kirkasta, sakeaa ja nopeaa, olipa sitten kysymys ajosta tai luolahommista.  Myös hännänheilutuksessa Liina on omaa luokkaansa. Häntä naputtaa nahkasohvalla kiihtyvällä nopeudella, jos se kuulee puhuttavan mieleisistään jutuista, kuten ruoasta tai ulos lähtemisestä. Eritoten hännän naputusta kiihdyttävät kehut. 
Koeluolassa Liina on saanut korkeat pisteet  A 50, B 44 ja B 43, joista A-koe keskeytettiin 6 minuutin jälkeen. Käytännön luolametsästyksessä se ei ole juuri saanut nenilleen.
Ajossa Liina ei säästele ääntään ja jäljen hukkuessa se malttaa selvitellä hukkaa etsiskelemällä. 
 
Liina viettää ansaittuja eläkepäiviä terveenä ja virkeänä. Vahvan riistavietin omaavana mäykkynä se ei malta vielä asettua huilimaan täyspäiväisesti, vaan piipahtaa tarpeen tullen vielä metsään verestämään metsästysmuistoja :D
 
 
Peltolammen Eveliina valittiin Itä-Suomen Mäyräkoirat ry:n Vuoden Luolakoiraksi 2003.
 
 
Liina ja supi 2010 

 
 
 

Liina oli Arton apuna kyyhkyjahdissa haavakkoa hakemassa 8/2012